Twigt Parket
Banner 1 Banner 2 Banner 3


Onze referenties...


Bent u tevreden? Laat het ons weten en mail uw reactie, eventueel met foto, naar ons toe.

Bedrijf in beeld

Bedrijf in beeld

In september 2010 is er een groot artikel over Twigt Parket geplaatst in Nieuws- en Advertentieblad De Brug in Hendrik-Ido-Ambacht in de rubriek ‘Bedrijf in beeld’. Klik hier om het betreffende artikel te lezen.

Fam. Peekstok

Fam. Peekstok, Hendrik-Ido-Ambacht

"Door renovatiewerkzaamheden in de woning moest onverwachts de laminaatvloer uit de woonkamer. Op afspraak in het winkeltje bij dhr. Twigt, de eigenaar, een vloer uit wezen zoeken. Dat was mede met het advies van zijn vrouw, erg snel voor elkaar. Op maandag en dinsdag werden de werkzaamheden onder de vloer gedaan en donderdagmorgen is Jan gelijk gekomen en begonnen met leggen. Vooraf is me duidelijk gemaakt wat de bedoeling was zodat ik precies wist wat er ging gebeuren en van me verwacht werd. De vloer is echt keurig gelegd en alle plinten netjes op maat en vastgeniet. Ook de matafwerking en randafwerking helemaal af! Vakwerk en service met warme persoonlijke aandacht. Het resultaat is er. Als het nog eens nodig mocht zijn vraag ik echt of Twigt Parket ons weer van dienst wil zijn..... "Beleefd aanbevolen" is echt helemaal van toepassing op Twigt Parket. Nogmaals onze hartelijke dank ook namens mijn kinderen."

Marianne

Marianne, Zoetermeer

"Deze maand heeft de heer Twigt onze wicander vloer prachtig opgeknapt. Ziet er weer als nieuw uit. Zijn reuze tevreden."
Fam. van der Jagt

Fam. van der Jagt, Rotterdam

"In 2008 werd bij ons een laminaatvloer gelegd. Na bijna 8 jaar ziet hij er nog als nieuw uit! Toen we een nieuwe keuken bestelden, kwamen we in de problemen. Omdat er een losstaand fornuis zou komen, kwamen we een aantal stroken laminaat te kort. Na contact met de heer Twigt kon hij aan de hand van zijn administratie achterhalen om welk type en kleur het ging. We konden drie delen komen ophalen. Toen ik vroeg wat de kosten waren, kreeg ik als antwoord “niets, dat hoort bij de service”. Waar vind je dit nog? Wij bevelen Jan Twigt van harte aan om zijn vakmanschap, klantvriendelijkheid en service. Twigt Parket is een Top bedrijf !"

Ronald Ronald Ronald

Ronald, Rotterdam

"Toen ik op zoek ging naar een vloer voor mijn nieuwe woning sprak de tekst op de website van Twigt Parket mij aan, want waar krijg je tegenwoordig nog goed, op de situatie afgestemd, persoonlijk advies? Ik kwam eigenlijk voor een houten vloer, maar vanwege de ondergrond en het feit dat ik huisdieren heb, raadde Jan Twigt, de eigenaar, mij aan om een veel goedkopere, maar kwalitatief eersteklas laminaatvloer te nemen. Kijk, aan zo'n advies heb je tenminste echt wat! De vloer werd op het afgesproken moment perfect gelegd met veel aandacht voor de details en ik ben er zeer tevreden over. Het doet me goed dat er blijkbaar nog ouderwets degelijke ondernemers zijn (zonder te zeggen dat Jan Twigt niet met tijd meegaat, integendeel). Aanrader!"

Simone Simone

Fam. Bezemer, Rotterdam

"Na een grondige renovatie van onze muren, was de vloer aan de beurt. Nadat we diverse winkels waren langsgegaan, kwamen we uiteindelijk terecht bij deze echte vakman. We zijn perfect geadviseerd en heel goed geholpen. Het resultaat is boven verwachting. Nogmaals hartelijk bedankt!!
Na een grondige renovatie van onze muren, was de vloer aan de beurt. Nadat we diverse winkels waren langsgegaan, kwamen we uiteindelijk terecht bij deze echte vakman. We zijn perfect geadviseerd en heel goed geholpen. Het resultaat is boven verwachting. Nogmaals hartelijk bedankt!!"

Fam. de Jonge Fam. de Jonge

Fam. de Jonge, Alblasserdam

"Jan Twigt heeft bij ons op de benedenverdieping en op de bovenverdieping dit prachtige laminaat gelegd. Met een behangrol zijn we naar hem toe gegaan, en zo konden we het goed combineren. Het resultaat stemt zeer tot tevredenheid. Het was passen en meten met de data, maar het is precies gelukt.
Jan, hartelijk dank er voor, en we hopen dat we volgende keer (de zolder moet ook nog) weer op je kunnen rekenen."

Fam. van Leeuwen Fam. van Leeuwen Fam. van Leeuwen

Fam. van Leeuwen, Rotterdam

"Half juli heeft dhr. Twigt een houten parketvloer gelegd. Hierover zijn wij zeer tevreden! Het resultaat is zichtbaar!
Bedankt namens ons allemaal."

Leo en Marja de Vleeschhouwer Leo en Marja de Vleeschhouwer

Leo en Marja de Vleeschhouwer, Rotterdam

"Twigt Parket is een klein bedrijf. Je doet rechtstreeks zaken met de eigenaar Jan Twigt. Wij hebben zeer goede ervaringen met Jan Twigt. Hij is buitengewoon deskundig, denkt mee met de klant, is flexibel in zijn afspraken. Bij ons heeft Jan Twigt ca. 75 m2 laminaat gelegd, voorzien van verstek gezaagde plinten en afdeklatjes met groot gevoel en oog voor detail. Wat planken laminaat leggen kan iedereen, maar in de details wordt de èchte vakman zichtbaar. Wij zijn buitengewoon tevreden met het door Twigt geleverde product en de wijze van leggen. Wij bevelen Twigt Parket van harte aan."

Peter & Nico 1 Peter & Nico 2

Peter en Nico, Rotterdam

"In juni 2014 heeft Jan Twigt ons gered door binnen zeer korte tijd onze vloer te komen leggen. Na lang zoeken hadden we iemand gevonden die laminaat wilde leggen, maar deze zaak wilde 1 week voordien tegen eerder afspraken in al betaald worden. Dit was erg vreemd en hebben deze zaak ook vriendelijk bedankt. Deze gang van zaken is ons geluk geweest, want nu is onze vloer 2 weken later echt, maar ook echt netjes gelegd. In een oud huis heb je rare hoekjes. Deze zijn door Jan niet met de meest makkelijke manier genomen. Dit geeft aan dat Jan iemand is met ervaring en liefde voor zijn vak. Wij kunnen niets anders zeggen dat Twigt Parket een unicum is in deze tijd. De rust en klantvriendelijkheid is nog maar zelden te vinden en wij zullen dit zeker doorvertellen. Jan nogmaals bedankt."

Nederpelt Vloer 1 Nederpelt Vloer 2 Nederpelt Vloer 3

Petra van Nederpelt

"Na een mooie laminaatvloer in de keuken, slaapkamer en gang heeft Twigt nu ook laminaat in mijn woonkamer gelegd.
Het resultaat is prachtig. De kleur van de vloer is destijds door dhr. Twigt geadviseerd bij mijn aanrechtblad.
Ik ben nog altijd blij dat ik naar zijn vakkundig kleur-advies heb geluisterd anders was het geheel erg donker geworden.
Het resultaat in de woonkamer is dit keer ook weer prachtig.
Mede door de sierplinten van 7 cm die ook door Twigt geleverd en gemonteerd konden worden.
Kortom een tevreden klant, mede door de goede service die geleverd wordt (ook als er na het leggen nog iets aangepast of verholpen moet worden)."

Fam. De Vos Vloer 1

Familie de Vos – Hendrik Ido Ambacht

"Laminaatvloer bij Twigt parket gekocht. Tot op de dag van vandaag zeer tevreden.
Advies en service zijn uitmuntend te noemen. Twigt laminaat verstaat zijn vak en is zodoende een echte vakman te noemen.
Tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij met de vloer. Deze heeft met een paar kinderen en een hond aardig wat te verduren, maar is onverwoestbaar.
Recent een aanbouw laten plaatsen waardoor het laminaat doorgelegd moest worden. Ons laminaat was niet meer te krijgen. Twigt parket heeft alles op alles gezet om toch nog het laminaat te krijgen, wat uiteindelijk gelukt is.
Kortom, een vakman met een service die meer is dan gewoon."

Fam. Bel Vloer 1 Fam. Bel Vloer 2

Familie Bel – Nieuwegein

"De laminaat vloer is zeer naar tevredenheid gelegd! Jan Twigt geeft deskundig advies en heeft oog voor detail wat zichtbaar wordt in de afwerking. Ook vormde het geen enkel probleem dat de startdatum afhing van de afronding van de badkamerverbouwing. Kortom: fijne samenwerking en mooi eindresultaat!"

Vloer Andeweg 1 Vloer Andeweg 2

Marco en Leonie Andeweg-de Kruijff

"Allereerst willen we zeggen dat we nog iedere dag blij zijn met de laminaatkeuze en vooral hoe het is gelegd. Wat een vakmanschap! 'Laminaat leggen 'kan' iedereen maar dit kun je zelf gewoon niet. Naast het fijne contact met de heer Twigt, is ook het materiaal gewoon goed. Zoals u op de foto's zult zien is de woonkamer een donkerder kleur. Dit laminaat heeft eerst 6 jaar in ons oude huis gelegen. Na een telefoontje met de heer Twigt lag het een week later perfect in ons nieuwe huis. Hij haalde het eruit, vervoerde het, legde het opnieuw, nieuwe plintjes en het was alsof we een spiksplinternieuwe vloer hadden... geweldig!!! Toen wilden we eenzelfde soort met dezelfde nerven maar wat lichter, voor de hal, keuken en babykamer. En dit is het resultaat!!! Apetrots zijn we als mensen weer zeggen, wat een mooie vloer en wat strak gelegd. We wonen in een erg oud huis met dus ongelijke vloeren. Het wordt door de firma Twigt gewoon opgelost!! Nogmaals, wij zijn 100% tevreden. Eerlijke nette service, puur vakmanschap!!!!!"

Leander en Magda Kranendonk

"Nadat wij op bezoek zijn geweest bij Twigt parket, kregen wij een stukje laminaat op zicht mee. Dit heeft zeker een week in onze woonkamer gelegen. Wij vonden dit laminaat steeds mooier worden en besloten om dit te gaan bestellen. Wij bemerkten dat we te doen hadden met een vakman. We kregen goed en vakkundig advies. Van de ondervloer tot en met de plinten. Toen alles besteld was kwam Twigt Parket ook voor ons de vloer leggen, dit tot volle tevredenheid. Onze vloer is prachtig! Ook de service is goed. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat we tevreden klanten zijn van Twigt Parket!"

Vloer 1 Vloer 2

Familie Van Kooten - Hendrik-Ido-Ambacht

"Ook wij hebben ons laminaat bij Jan Twigt besteld en door hem laten leggen. De keuze voor Jan Twigt was snel gemaakt. De vloer van ons oude huis heeft Jan Twigt ook geleverd en gelegd en we waren daarover ontzettend tevreden. Ook nu zijn we weer enorm tevreden. Jan Twigt is betrouwbaar en hij werkt ontzettend netjes. In een referentie schrijf je normaal gesproken ook een minpuntje, maar dat konden wij bij Jan Twigt niet bedenken. In ons nieuwbouwhuis hebben wij verschillende klussen door verschillende bedrijven laten doen en over alle bedrijven waren wij tevreden. Maar wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid steekt Jan Twigt er met kop en schouders boven uit. Twigt Parket is een absolute aanrader!"

Vloer 1 Vloer 2

Familie Van Wingerden - Ridderkerk

"Wij zijn door onze badkamermonteur geattendeerd op Twigt Parket voor het leveren en plaatsen van laminaat. De eerste contacten in de showroom waren positief en de voorlichting was goed. Laminaatstalen naar huis meegenomen en na een bezoek aan onze woning door dhr. Twigt, waarbij alles goed is doorgesproken (vooral onze ronde muren i.v.m. de afwerkingen) en wij direct wisten wat de kosten werden, hebben wij kort daarop het werk aan Twigt Parket gegund. Zoals u op de foto's kan zien niet tot onze spijt. Volgende keer mag Jan weer zijn werk bij ons komen doen!"

Vloer 1 Vloer 2

Roja Shafaei - Rotterdam

"Na een waterschade waren wij met spoed op zoek naar een professioneel, kwalitatief en betaalbaar bedrijf die een nieuwe laminaatvloer kon leggen. Van de drie offertes is onze keus gevallen op Twigt Parket vanwege het volgende: het is een eerlijk bedrijf dat ons zeer goed en professioneel heeft geadviseerd met prettige communicatie, een goede prijs-kwaliteitverhouding en er werd ook zeer snel gehandeld. Laminaat werd netjes gelegd en er werd schoon gewerkt. Het huis werd netjes achtergelaten! Wij zullen door deze prettige ervaring Twigt Parket zeker aanbevelen!!"

Vloer fam. Reising

Bjorn en Simone Reising - Ridderkerk

"Aangezien onze (schoon)ouders al jarenlang goede ervaringen hebben met Twigt parket, was voor ons de keuze snel gemaakt! Wij zouden de laminaatvloer, voor de gehele woning, bestellen en laten leggen bij en door Jan Twigt. Hier hebben we geen seconde spijt van! Service gericht, klantvriendelijk, betrouwbaar en ervaring zijn o.a. vier dingen waar Twigt parket voor staat! Wij zijn super tevreden met onze vloer en adviseren Twigt Parket iedereen aan! "

Vloer 1 Vloer 2

Familie Van Breugel - Ridderkerk

"Onze keuze voor laminaat en parket is gevallen op Twigt Parket. Dat heeft te maken met een aantal facetten. Het belangrijkste is dat je vertrouwen moet hebben in de onderneming en in de vakmanschap. Op een rustige en weloverwogen wijze heeft Twigt Parket zich ingeleefd in onze woonsituatie, gezinssamenstelling en onze wensen en dat vertaald naar een laminaatvloer en een eiken rustieke parketvloer gelegd in visgraatmotief. Een voorwaarde voor ons was dat vloerverwarming moest kunnen. Het leggen van de vloeren, afwerking en oplevering heeft onze verwachting overtroffen. Wij raden een ieder aan om eerst eens langs een aantal zaken te gaan en daar de vragen- en wensenlijst voor te leggen. Aan de hand van de reacties krijg je een aardig beeld welke zaak bij jezelf en bij je budget passen. En dan neem je de beslissing voor de parket en / of laminaatspecialist die het beste bij je past. Twigt Parket heeft zich voor ons absoluut onderscheiden van anderen. Van ons krijgt Twigt Parket een dikke tien!"

Interieur familie Van Helden

Jeannette van Helden – Hendrik-Ido-Ambacht

"In mei 2010 hebben wij ons huis vergroot door middel van een aanbouw van 2,5 meter. Aanvankelijk wilden we alleen in de aanbouw iets nieuws op de vloer. Omdat we toch niet helemaal zeker waren hebben we Jan Twigt om advies gevraagd. Hij heeft ons toen een aantal ideeën aan de hand gedaan en uiteindelijk hebben we gekozen voor laminaat op de hele benedenverdieping. In de woonkamer hebben we brede planken in houtkleur. In de hal, keuken en bijkeuken hebben we lichter laminaat wat qua formaat tussen planken en tegels in zit. Twigt heeft de vloeren ook gelegd met oa. prachtige verstekken in de plinten. Nog steeds krijgen we heel positieve reacties, zowel op de vloer zelf als op de manier waarop het werk is uitgevoerd!"

Vloer 1 Vloer 2 Vloer 3

Fam de Haan – Nieuw-Lekkerland

"Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe laminaat vloer, gelegd door dhr twigt en zijn zoon Jaap! Echt super hoe snel en vakkundig alles gelegd is en niets was te moeilijk of een probleem. Zo wilden wij toch nog andere schoonloopmatten en dat is ter plekke geregeld! De afwerking is ook heel erg mooi en netjes! Wij zijn erg blij dat we voor deze zaak gekozen hebben en zullen het iedereen aanbevelen!"

Vloer 1 Vloer 2

Wilco Boone - Rotterdam

"Het is nu al weer anderhalf jaar geleden dat Twigt de vloer heeft gelegd. Ik ben er nog altijd zeer tevreden mee! Op basis van deskundig advies kon de keuze snel gemaakt worden. Een prachtige laminaatvloer mooi afgewerkt met een hoge sierplint. Nu anderhalf jaar later is Twigt teruggeweest om enkele probleempjes te verhelpen, o.a. door mezelf veroorzakte schade. En dat alles geheel kosteloos. Een tevreden klant staat duidelijk voorop bij Twigt Parket!"

Vloer 1 Vloer 2

Elwin en Laura - Zwijndrecht

"Wij zijn een tijdje geleden begonnen aan de verbouwing van de zolder, daarbij kwam ook een nieuwe vloer kijken. Een aantal jaren geleden hebben we tijdens een verbouwing van de beneden verdieping ook al een vloer bij Twigt Parket besteld, hierbij waren we al zeer te spreken over de goede adviezen en tips en zelfs gebruik van gereedschap! Dus de keuze was ook nu weer snel gemaakt. Dit keer een prachtige laminaat vloer. Hierbij ook een aantal foto's van de vloer. Het matcht allemaal prachtig bij elkaar! Nogmaals hartelijk dank voor de service. "

Vloer 1 Vloer 2

Pieta en Gerard Meijburg - Ridderkerk

"Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze massive parketvloer, welke ruim 21 jaar geleden door Jan Twigt is geleverd en gelegd. Waterlekkage had namelijk, na een inspectie van Jan en de verzekerings expert, een niet te herstellen schade toegebracht aan deze massive parketvloer. Aangezien onze ervaring van ruim 21 jaar goed was en is met Twigt Parket, hebben wij in overleg met Jan een nieuwe parketvloer uitgezocht, welke de kwaliteit bijna van onze oude vloer benadert. Deze nieuwe vloer is inmiddels gelegd en wij hopen weer een hele lange tijd op deze vloer te mogen wonen. Ter illustratie hebben wij wat foto's toegevoegd van deze nieuwe vloer. Wij kunnen met een gerust hart Twigt Parket bij een ieder aan bevelen."