Twigt Parket
Banner 1 Banner 2 Banner 3


Goed advies veel belangrijker
dan een vloer verkopen...

Professioneel gereedschap

Maatwerk

Het verkopen van een vloer heeft bij Twigt Parket geen prioriteit. Een goed advies aan de klant is veel belangrijker. Door de jarenlange ervaring is Twigt uitermate geschikt om u te adviseren, niet alleen met betrekking tot materiaal maar ook op het gebied van kleur. Klanten kunnen altijd monsterborden mee naar huis nemen om in eigen omgeving rustig de juiste keuze te kunnen maken.

Houten vloeren worden per klant gefabriceerd geheel naar wens van de klant. Te denken valt bv. aan de breedte van de planken, de kleur, de houtsoort en de eventuele veroudering en de staat van de veroudering. In principe is alles mogelijk.

Vakkundig vloer plaatsen Omdat Twigt Parket een eenmanszaak is, is de man die de vloer verkoopt dezelfde die bij u thuis komt inmeten en ook dezelfde die uw vloer komt leggen.
Verder kunt u bij Twigt ook terecht voor het schuren, renoveren of repareren van uw vloer. Vaak doet Twigt dit ook in opdracht van verzekeringsmaatschappijen na bv. waterschade.

Behalve voor particulieren werkt Twigt Parket ook projectmatig voor instellingen en organisaties, o.a. voor scholen, kerken en politiebureaus. Een mooi voorbeeld hiervan is de kerk van Gereformeerde Gemeente van Rotterdam-IJsselmonde waar Twigt een geheel nieuwe vloer heeft gelegd.

Kerk Ger.Gem. Rotterdam-IJsselmonde Tenslotte brengen wij de unieke zelflegservice onder uw aandacht die uitermate geschikt is voor handige doe-het-zelvers. U koopt bij Twigt een vloer. Twigt komt gratis inmeten, levert vervolgens de vloer en geeft de benodigde gereedschappen in bruikleen. Als klap op de vuurpijl komt Twigt het begin van de vloer leggen waarna u zelf verder kunt.